Volgens de laatste berichten heeft Samsung testexemplaren van de vouwbare schermen van de fabrikant gedeeld met Apple en Google. Hierdoor is de kans aanwezig dat Apple en Google in de toekomst opvouwbare smartphones zullen introduceren.Zowel Samsung als Huawei wisten vorige maand veel aandacht te trekken met de introductie van de eerste opvouwbare smartphones. Het opvouwbare scherm van Samsung Display is in staat om volledig dubbelgevouwen te worden. Google en Apple hebben interesse getoond in deze technologie en zouden nu een aantal testexemplaren van Samsung hebben ontvangen.

We kunnen niet bevestigen dat Apple werkt aan een opvouwbaar iPhone en Google aan een opvouwbare Pixel-smartphone, maar de bedrijven zijn duidelijk aan het kijken wat de mogelijkheden zijn. Apple maakt echter al jaren gebruik van Samsung’s OLED-schermen, waardoor de kans groot is dat Apple ook bij Samsung aanklopt wanneer Apple een opvouwbare smartphone wil ontwikkelen.

We zullen moeten wachten op een officiële aankondiging, maar de toekomst van vouwbare smartphones ziet er steeds rooskleuriger uit.

via [AW]