ROIDMI EVA 2023

Je vloer schoonmaken zonder dat je van de bank hoeft te komen of zelfs wakker hoeft te zijn? Het klinkt belachelijk, maar dit is dankzij robotstofzuigers de realiteit. De ROIDMI EVA 2023 is een van de nieuwste en meest uitgebreide robotstofzuigers op de markt en beschikt over een aantal interessante features.

De ROIDMI EVA 2023 is een robotstofzuiger die zowel kan stofzuigen als kan dweilen. En dit gaat allemaal automatisch, zonder dat je hiervoor zelf iets hoeft te doen. Erg handig natuurlijk als je de vloer vaak moet schoonmaken als je kinderen of huisdieren hebt, of simpelweg geen tijd hebt voor dergelijke taken.De stofzuiger start op een vooraf ingesteld tijdstip automatisch met schoonmaken en stopt pas als de stofzuiger de hele vloer heeft schoongemaakt. Eerst zal de stofzuigers kruimels, haren en andere rommel opzuigen. Vervolgens zal de stofzuiger de vloer dweilen. Wanneer de dweilen van de EVA 2023 vies zijn zal de stofzuiger terugrijden naar het basisstation. Dit station maakt de dweilen schoon en laadt de accu van de stofzuiger op. Hierna kan de stofzuiger verder met het schoonmaken van de vloer.

De EVA 2023 is uitgerust met verschillende handige features, waaronder dweilen die door de stofzuiger opgetild kunnen worden wanneer ze vies zijn. Wanneer de dweil moet worden gewassen en de stofzuiger dus moet terugrijden naar het basisstation, tilt de stofzuiger de dweil automatisch op, waardoor er geen contact is tussen de vuile dweil en de vloer en secundaire vervuiling wordt voorkomen wanneer de stofzuiger terugrijdt naar het basisstation. Bovendien detecteert de veegmachine tapijten. Bij detectie van een tapijt tilt de stofzuiger de dweil ook op, waardoor wordt voorkomen dat de natte dweil het tapijt vochtig maakt.

Het enige werk dat je zelf moet doen is het regelmatig schoonmaken van het basisstation. Gelukkig is dit bij de ROIDMI EVA 2023 zo gedaan, want het basisstation heeft een verwijderbare reinigingslade. Hierdoor kunnen gebruikers de lade gewoon loskoppelen om onder de kraan af te spoelen met water, wat het onderhoud vereenvoudigt en vergemakkelijkt.

Als laatste is de ROIDMI EVA 2023 uitgerust met allerlei sensoren die ongelukken moeten voorkomen. Zo zorgen LDS 4.0 lasernavigatie, infrarood obstakelvermijding en intelligente zonering ervoor dat de stofzuiger obstakels kan vermijden en alleen zones schoonmaakt die ook daadwerkelijk schoongemaakt moeten worden. Ook hoef je je geen zorgen te maken dat de EVA 2023 van een afstapje of trap valt, want sensoren kunnen afgronden detecteren waarna de stofzuiger simpelweg omdraait en de andere kant oprijdt.

De ROIDMI EVA 2023 is wereldwijd verkrijgbaar.