De lente hangt weer in de lucht! Wij delen graag de leukste, nieuwste iTunes tips zodat jij deze mooie tijd goed doorkomt. Denk hierbij aan apps om te genieten van de buitenlucht, productief te kunnen werken of juist de fashionista uit te hangen. En met een iTunes kaart van Opwaarderen.nl kun je deze apps gemakkelijk binnen enkele minuten aanschaffen.Runtastic Road Bike PRO (€ 4,99)

Nu de zon regelmatig een kijkje komt nemen en Nederland massaal naar buiten trekt, wordt het ook weer tijd om een recreatief rondje te gaan fietsen. Dat betekent dus niet dat dagelijkse stukje van huis naar het station, maar op zondag een mooi rondje door de natuur. Met de app Runtastic Road Bike PRO verandert jouw iPhone in een fietscomputer waarmee je van alles bij kunt houden. Zo zie je na de fietstocht niet alleen hoe je hebt gefietst, maar krijg je tijdens de rit ook gesproken updates en kun je kiezen uit diverse routes.

8mm Vintage Camera (€ 3,49)

Wanneer je meer buiten te vinden bent, is het hartstikke leuk om wat mooie video’s te schieten. Deze maand is een van de iTunes tips dan ook de 8mm Vintage Camera app, waarmee je vintage video’s kunt opnemen. Denk hierbij aan retro filters, krasjes op het scherm en licht bewegend beeld. En dat allemaal in 4K HD kwaliteit!

Clockit: The Pomodoro Timer (€ 2,29)

Heb je nog geld op jouw iTunes kaart staan en moet je vanaf nu écht beter omgaan met het indelen van jouw tijd? De app Clockit werkt volgens de Pomodoro techniek: 30 minuten hard werken en dan een kleine pauze, om vervolgens weer 30 minuten te focussen. Af en toe kun je een wat langere pauze nemen, bijvoorbeeld rond lunchtijd. Met de Pomodoro techniek moet jouw productiviteit enorm stijgen en heb je aan het einde van de dag je hele takenlijst afgewerkt. Mocht je dit nog nooit geprobeerd hebben, dan is Clockit zeker een aanrader.

Pollennieuws (€ 2,29)

Bij de lente horen helaas ook de pollen die massaal weer door de lucht zweven. Mensen die last hebben van hooikoorts, weten hier alles van. Bij de iTunes tips van maart mag de app Pollennieuws dan ook niet ontbreken, want hiermee word je dagelijks op de hoogte gehouden van actuele informatie over pollen. Dit gebeurt aan de hand van een pollenkaartje, pollenjournaal en ook pollenvideo’s. Je kunt zelfs een hooikoorts logboek bijhouden in de app.

Stylebook (€ 4,49)

De lijst met leuke, nieuwe apps die je kunt aanschaffen met een iTunes kaart wordt afgesloten met Stylebook. Hiermee kun je een frisse wind laten waaien door jouw kledingkast en op zoek gaan naar toffe, nieuwe kledingcombinaties. Je maakt namelijk foto’s van jouw kledingstukken en combineert ze zoals jij dat wilt. Daarnaast kun je bijhouden wat je elke dag hebt gedragen en dit zelfs inplannen voor komende tijd.

Als je nog geen iTunes kaart hebt aangeschaft, dan kun je deze natuurlijk kopen bij Opwaarderen.nl. Zo hoef je geen leuke, betaalde app meer te missen. En heb je geen smartphone met iOS, dan kun je natuurlijk ook voor een Google Play kaart kiezen. Wacht niet langer en schaf snel een van deze toffe apps aan!