Tech-lekker Slashleaks heeft een foto gedeeld waarop een hoesjes voor de nieuwe iPad Mini te zien zou zijn. Hieruit kunnen we opmaken dat de iPad Mini 5 waarschijnlijk een flitser onder de camera krijgt.De iPad Mini 4 heeft geen flitser, maar de nieuwe iPad Pro (2018) heeft dat wel. Vermoedelijk zal Apple de aankomende iPad mini 5 ook uitrusten met een flitser, aangezien we in de case op de foto een wat grotere uitsparing zien.

Ook zien we linksboven een gat voor de koptelefooningang en we zien een gat voor de achterste speaker. Aan de zijkant zien we vermoedelijk een aansluiting voor een smart connector. Hierop kunnen toetsenborden en andere accessoires zoals de Apple Pencil 2 worden aangesloten.

Neem de berichten voorlopig met een flinke korrel zout. Het gaat namelijk over geruchten en volgens tech-lekker OnLeaks zien we hier gaan iPad mini 5 case, maar een oude case voor een prototype van de huidige iPad mini 4. We zullen nog minstens tot halverwege 2019 moeten wachten om te zien wie er gelijk heeft. Volgens de geruchten zal Apple de nieuwe iPad Mini dan namelijk officieel introduceren.

via [iphoned]