Er zijn foto’s opgedoken waarop de aankomende iPad mini 5 te zien zou zijn. We zien de gouden variant met nieuwe antennelijnen. Apple zal de tablet volgens de geruchten begin dit jaar introduceren.Geruchten over de iPad mini 5 zijn nu al verschillende keren opgedoken. Het ziet er dan ook echt naar uit dat Apple een nieuwe iPad mini wil lanceren. De introductie van de iPad mini 5 zal mogelijk in maart plaatsvinden, maar nu zijn al enkele foto’s gelekt waarop we de achterkant van de iPad kunnen bewonderen.

We zien op de foto een 4g-model van de iPad mini 5. Het toestel lijkt veel op zijn voorganger, maar de antennelijnen zijn wel anders. We zien nu een dun lijntje, inplaats van een groot horizontaal stuk plastic. De antennelijnen lijken nu meer op die van de iPad Pro.

De iPad mini 5 zou een budget-tablet moeten worden. Daarom krijgt het toestel nog geen flitser aan de achterkant, iets dat de iPad Pro wel heeft. De behuizing toont verder een koptelefoonaansluiting aan de bovenkant en de volumeknoppen aan de zijkant. We zien aan de buitenkant weinig verschillen met de iPad mini 4. De grootste veranderingen zullen intern plaatsvinden.

Neem de geruchten voorlopig nog met een korrel zout, want deze afbeelding spreekt eerdere geruchten tegen.

via [iculture]