Op het internet zijn opnieuw afbeeldingen van de Galaxy S9 en Galaxy S9+ opgedoken. Het gaat om de Lilac Purple-versie van de smartphones die Samsung op 25 februari officieel zal introduceren.

De afbeeldingen zijn gedeeld door de betrouwbare lekker Evan Blass, die regelmatig details over onaangekondigde smartphones deelt op zijn Twitter-pagina @evleaks. Op de onderstaande afbeelding zien we de paarse Galaxy S9 en Galaxy S9+ van de voorkant, achterkant en zijkanten.We zien op de afbeelding onder andere dat de Galaxy S9 is uitgerust met een enkele camera, terwijl de Galaxy S9+ is voorzien van een dual-camera. De vingerafdrukscanner is verplaatst naar de onderkant van de camera. Op de Galaxy S8 zit de vingerafdrukscanner nog naast de camera, wat veel mensen een onhandige plek vinden. De voorkant van de Galaxy S9 is niet veel anders dan die van de Galaxy S8.

Samsung zal de Galaxy S9 en Galaxy S9+ op 25 februari officieel introduceren tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Volgens de geruchten beschikken de toestellen onder andere over de nieuwste Exynos 9-processor van Samsung, tot 6GB werkgeheugen en tot 128GB opslagruimte.

via [gsmhelpdesk]