Samsung heeft eerder dit jaar de Notebook 9 Pen geïntroduceerd, maar de Zuid-Koreaanse fabrikant heeft nu al nieuwe versies van de laptop aangekondigd.In Europa brengt Samsung al jaren geen laptops meer op de markt, maar in de Verenigde Staten in Samsung nog wel actief op de laptop markt. Zo heeft het bedrijf daar eerder dit jaar de Notebook 9 Pen aangekondigd. Dit toestel is vanaf begin 2019 verkrijgbaar. Samsung heeft laten weten dat de laptop in verschillende uitvoeringen op de markt zal verschijnen.

Nog niet alle details zijn bekendgemaakt, maar het er komt in ieder geval een 2-in-1 versie van de 15-inch uitvoering. De bijbehorende S Pen zou twee keer sneller zijn dan zijn voorganger. Ook heeft Samsung laten weten dat de laptop beschikt over nieuwe 8e generatie Intel Core i7-processoren, maar het is nog onduidelijk om welke varianten het gaat. Op de laptop zijn nu alleen USB C-poorten aanwezig, waarvan twee ondersteuning hebben voor Thunderbold 3. Er komt een uitvoering met 512 GB NVMe SSD en 16 GB LPDDR3 RAM. Samsung claimt dat de Notebook 9 Pen laptop een accuduur heeft van 15 uur.

Dus mocht je nog eens in de Verenigde Staten zijn en behoefte hebben aan een Samsung-laptop dan is de Notebook 9 Pen misschien een leuke optie.

via [techpulse]