LG heeft tijdens de IFA 2019 beurs de G8X ThinQ samen met het Dual Screen aangekondigd. Met het Dual Screen kun je de G8X uitbreiden met een tweede scherm.De LG G8X ThinQ beschikt over een 6,4-inch OLED FullVision-scherm met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels, een waterdruppelnotch en een in-display vingerafdrukscanner. Intern beschikt de smartphone over een Snapdragon 855-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 4000 mAh-accu met Quick Charge 3.0 snellaadtechnologie, een 32 megapixel selfie-camera en een dual-camera aan de achterkant. Deze dual-camera bestaat uit een 12MP hoofdcamera en een 13MP groothoekcamera.

LG heeft weer extra aandacht besteed aan het geluid van de smartphone. Zo beschikt de LG G8X ThinQ over 32-bit Hi-Fi Quad DAC, DTS-X 3D Surround Geluid en Meridian-audioversterking. Daarnaast is er ondersteuning voor NFC, bluetooth 5 en HDR. De behuizing is stof- en waterdicht (IP68) en heeft de militaire standaard MIL-STD 810G.

Het Dual Screen beschikt over hetzelfde 6,4-inch FHD OLED FullVision-display als de LG G8X ThinQ. Je kunt het scherm hiermee eenvoudig uitbreiden, wat vooral handig is wanneer je wilt multitasken. Je kunt het scherm 360-graden draaien.

Zowel de LG G8X ThinQ als het Dual Screen komen in november op de markt. Adviesprijzen heeft LG nog niet gegeven.

via [AW]