Casio heeft tijdens de CES-beurs drie verschillende smartwatch gepresenteerd die in 2018 op de markt zullen verschijnen. Het gaat om de G-Shock Rangeman, de G-Squad GBA-800 en een gelimiteerde oplage van de Casio Pro Trek.De nieuwe G-Shock Rangeman heeft modelnummer GPR-B1000 en beschikt onder andere over gps-navigatie op zonne-energie. De zonne-energie kan de smartwatch ook opladen. Na 5 uur opladen kun je de gps-navigatie voor 33 uur gebruiken. Via de G-Shock Connected App kun je informatie inzien over je activiteiten en afgelegde routes. Er zijn twee verschillende versies beschikbaar van de G-Shock Rangeman GPR-B1000.

De G-Squad GBA-800 is een fitness-smartwatch die onder andere is uitgerust met een stappenteller en snelheidsmeter. Met de G-Shock Connected App krijg je op je Android en iOS-toestel een duidelijk overzicht van je bezochte locaties, activiteiten en verbrande calorieën.

Casio heeft ook een limited edition van de Casio Pro Trek geïntroduceerd. De Casio Pro Trek is een Android Wear 2.0-smartwatch die vorig jaar al op de markt verscheen. De Limited Edition is verkrijgbaar in een donkerwit en zwarte kleur. Er worden slechts 1500 stuks verkocht.

via [wearablesmagazine]