Op het internet is een video opgedoken waarin mockups van de 2018 iPhones te zien zijn. We zien drie verschillende modellen die later dit jaar op de markt verschijnen.De officiële onthulling van de nieuwe iPhones is nog ver weg, maar dankzij de vele geruchten hebben we een goed idee van hoe de smartphones er uit komen te zien. Nu zien we in de video van Macotakara de mockups van drie verschillende iPhones, die zijn gekocht bij de Chinese webwinkel Alibaba. De mockups zijn afgeleid van de schematische tekeningen die inmiddels definitief zouden zijn.

Als de mockups juist zijn meet de opvolger van de iPhone X 143,65 mm bij 72,03 mm bij 7,69 mm. Dit is iets breder dan de huidige iPhone X (70,9 mm), maar in de video zien we dat de iPhone X-hoesjes nog gewoon passen om de mockup.

Er komt ook een iPhone X Plus, die een stuk groter is. Dit toestel is namelijk 157,53 mm hoog, 77,44 mm breed en 7,85 mm dik. De camera heeft dezelfde afmetingen en vorm als de iPhone X. Als laatste zien we nog een mockup van de iPhone met een 6,1-inch LCD-scherm. Dit toestel valt qua formaat tussen de andere twee iPhones in en meet 150,91 mm bij 75,72 mm bij 8,74 mm. Ook zien we op deze mockup een enkele camera met flitser.

Apple zal alle drie de iPhones naar verwachting in september introduceren.

via [iculture]