Op het internet zijn een aantal foto’s uit China opgedoken, waarop het scherm van de iPhone X Plus te zien zou zijn. De grotere versie van de iPhone X krijgt vermoedelijk een 6,5-inch scherm.De onderstaande foto’s zijn geplaatst op een Chinees forum en zouden zijn gemaakt in een fabriek van LG Display. De fabriek zou gevestigd zijn in Vietnam, waar LG de proefproductie van de iPhone X Plus-schermen heeft gestart.

Volgens de geruchten zal Apple dit jaar drie iPhones introduceren, waarvan de iPhone X Plus de grootste zal zijn. Voor dit toestel heeft Apple een bestelling van 15 tot 16 miljoen OLED-schermen geplaatst bij LG. Deze schermen moeten in de tweede helft van 2018 geleverd worden.

Op de foto’s zien we dat het scherm voor de iPhone X Plus opnieuw een ‘notch’ heeft, waarin de sensoren en de camera van de smartphone zullen worden geplaatst. Wel lijkt de notch iets kleiner dan op de huidige iPhone X.

De aansluitingen van de gebruikte kabels komen overeen met het design dat Apple meestal gebruikt. Wel gaat het waarschijnlijk om een proefproductie, waardoor we nog niet met honderd procent zekerheid kunnen zeggen dat Apple een dergelijke smartphone gaat maken.

via [iculture]