Samsung heeft in China de mid-range Galaxy A8s geïntroduceerd. De Galaxy A8s beschikt over een scherm die vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt. In de linkerbovenhoek zit een uitsparing voor de selfie-camera.Samsung heeft eerder al de zogeheten Infinity O-display aangekondigd. Dit is een scherm met in de hoek een klein gat voor de selfie-camera. De Galaxy A8s is de eerste smartphone die met dit scherm is uitgerust. Het scherm is 6,4-inch groot en heeft een resolutie van 2340 x 1080 pixels.

De smartphone beschikt intern over een Snapdragon 710-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 3.400 mAh accu. De driedubbele camera aan de achterkant bestaat uit een 24 megapixel hoofdlens, een 10 megapixel telelens en een 5 megapixel dieptelens. De selfie-camera heeft een 24 megapixel lens. Een 3,5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt en de vingerafdrukscanner zit aan de zijkant.

De Samsung Galaxy A8s is te bestellen in China en het is nog onduidelijk of de smartphone op een later tijdstip ook in de Benelux zal worden uitgebracht.