OnePlus zal dit jaar de OnePlus 6 introduceren, maar details heeft het bedrijf nog niet bekendgemaakt. Toch weten we waarschijnlijk al hoe de smartphone eruit komt te zien, dankzij de introductie van de OPPO R15.Het design van de smartphones van OnePlus zijn gebaseerd op de vlaggenschip-toestellen van moederbedrijf OPPO. OPPO heeft nu zijn nieuwste vlaggenschip geïntroduceerd, waardoor we een goed idee hebben van hoe de OnePlus 6 er uit komt te zien.

OPPO R15
De OPPO R15 heeft een 6.28-inch OLED-scherm met een resolutie van 2280 x 1080 pixels en een screen-to-body ratio van 90 procent. De smartphone beschikt over een MediaTek Helio P60-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB uitbreidbare opslagruimte, een 16MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 20 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 3400 mAh batterij. OPPO heeft ook de Dream Mirror Edition geïntroduceerd, die is voorzien van een Snapdragon 660-processor en een 16MP + 20MP dual-camera.

De OPPO R15 ziet er erg strak uit en heeft net als de iPhone X een notch aan de bovenkant van het scherm. We verwachten dat OnePlus deze notch zal overnemen, maar het is nog maar de vraag of consumenten hierop zitten te wachten. De notch op de iPhone X is door het grote publiek namelijk niet goed ontvangen.

via [tabletsmagazine]