Razer heeft uitnodigingen opgestuurd voor een evenement op 10 oktober. Op de uitnodiging staat niet welk product Razer zal aankondigen, maar de tekst en het groene lijntje om de uitnodiging heen geven toch wel duidelijk aan dat wij op 10 oktober de opvolger van de Razer Phone kunnen verwachten.

Razer gaf eerder al aan dat het bedrijf werkt aan een opvolger van de Razer Phone, omdat dit toestel een groot succes was. De opvolger dook ook al op in een benchmarktest en ook verscheen er al een render, waardoor de officiële introductie van de Razer Phone 2 niet ver weg meer leek. Deze introductie lijkt nu plaats te vinden op 10 oktober.In de bovenstaande render zien we de originele Razer Phone aan de linkerkant en de nieuwe Razer Phone 2 aan de rechterkant. Het valt op dat het uiterlijk vrijwel ongewijzigd is. De positie van de camera is iets verschoven en de schermranden op de Razer Phone 2 lijken gek genoeg iets dikker.

Volgens de geruchten krijgt de Razer Phone 2 een 5,7-inch scherm en opnieuw 8GB werkgeheugen. Wel nieuw zijn de Snapdragon 845-processor en de optie met 512GB opslagruimte. Volgens PhoneArena is de Razer Phone 2 vanaf 24 oktober verkrijgbaar.

via [hardware.info]