Er zijn opnieuw geruchten opgedoken over de aankomende OnePlus 6. Ditmaal zijn er niet alleen specificaties uitgelekt, maar is ook de vermoedelijke adviesprijs opgedoken.Via een Chinese bron zijn verschillende foto’s uitgelekt. Op deze foto’s zien we de OnePlus 6 van beide kanten, maar we zien ook een foto met een aantal specificaties. Als deze specificaties kloppen is de OnePlus 6 krachtig genoeg om te concurreren met de Samsung Galaxy S9+ en de Huawei P20.

Zo zou de OnePlus 6 beschikken over een Snapdragon 845-processor, 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte, een 16MP + 20MP dual-camera, een 6,2-inch scherm en Dash Charge-ondersteuning. Op de foto zien we ook een adviesprijs van 749 dollar. Dit is een stuk minder dan de 256GB-variant van de Galaxy S9+, maar wel meer dan de huidige OnePlus 5T.

Naar verwachting zal OnePlus ook een uitvoering met 64GB en 128GB opslagruimte introduceren, die mogelijk ook over minder werkgeheugen beschikken. Voor deze toestellen betaal je uiteraard ook minder.