De Chinese fabrikant OnePlus heeft bekendgemaakt dat de OnePlus 6 in de eerste 22 dagen na de lancering één miljoen keer is verkocht. Dit is twee keer zo snel als de OnePlus 5T.OnePlus geeft in een persbericht aan dat een deel van de toestellen zijn verkocht via 26 pop-up events in elf landen. Ook zouden 15.000 mensen in de rij hebben gestaan om als een van de eersten een OnePlus 6 te bemachtigen.

OnePlus CEO Pete Lau schrijft het volgende. “Voordat we OnePlus lanceerden, luisterden we al naar de wensen van consumenten om smartphones te maken die design en kracht combineren. De OnePlus 6 is tot nu toe het meest geavanceerde product van de combinatie van stijl en snelheid. Onze community leden komen terug voor nieuwe devices en we trekken ook nieuwe consumenten aan, waardoor de OnePlus 6 ons snelst-verkopende device tot op heden is.

De meest populaire versie van de OnePlus 6 is de variant met 256GB opslagruimte. OnePlus verkoop zijn toestellen sinds kort niet alleen via de eigen webwinkel, maar ook via verschillende retailers in Europa. In Nederland werkt OnePlus samen met Belsimpel.