Op het internet is een video opgedoken waarop dummy’s van de iPhone XS en XS Plus in volle glorie te zien zouden zijn. We kunnen niet bevestigen of de toestellen ook echt onder deze naam op de markt zullen verschijnen.



Het is nog onduidelijk hoe de nieuwe iPhones van 2018 gaan heten, maar volgens MobileFun krijgen de opvolgers van de iPhone X de namen XS en XS Plus. Het gaat om een 5,8-inch en een 6,5-inch model. Er komt ook een goedkopere iPhone met een LCD-scherm. Het is nog onduidelijk hoe dit toestel gaat heten, maar mogelijk krijgt de goedkoper variant gewoon de naam iPhone 2018.

MobileFun heeft dummy’s in handen gekregen en daarvan een video gemaakt. De iPhone XS lijkt vrijwel identiek aan de huidige iPhone X. De iPhone XS Plus is een stuk groter. Ook zien we de verschillen in de camera’s aan de achterzijde. Zo krijgt de iPhone 2018 een enkele camera, terwijl de andere toestellen zijn uitgerust met een dual-camera. De inkeping aan de bovenkant van het scherm is op alle toestellen aanwezig.

via [iculture]