Geruchten over de iPhone SE gaan al geruime tijd rond, maar ze spreken elkaar wel tegen. Volgens eerdere berichten zou de iPhone SE 2 net als de iPhone X worden voorzien van een notch in het scherm, maar volgens de nieuwste berichten is dat onzin. De iPhone SE 2 zou alleen aan de binnenkant een upgrade ontvangen.De nieuwste berichten zijn afkomstig van een bron binnen de Apple bevoorradingsketen. Dat de iPhone SE 2 slechts een kleine update zal ontvangen klinkt wel logisch. Als Apple de smartphone zal uitrusten met een notch en Face ID, dan zal de smartphone ook een stuk duurder worden, waardoor het toestel een beetje overbodig zou zijn.

Toch zal de prijs van de iPhone SE 2 hoger zijn dan die van de huidige iPhone SE. De iPhone SE verscheen op de markt voor 424 euro, maar is tegenwoordig verkrijgbaar voor ongeveer 300 euro. Het is een trend van Apple om de iPhone elk jaar duurder te maken, dus we verwachten ook dit jaar weer dat de iPhone SE 2 voor meer dan 424 euro over de toonbank zal gaan.

Apple zal de iPhone SE 2 naar verwachting tijdens de WWDC conferentie introduceren. Dit evenement start later vandaag en eindigt op 8 juni. De nieuwe iPhone zal kort na de WWDC in de winkels verschijnen.

via [allaboutphones]