Volgens de Zuid-Koreaanse website ETNews zal Apple in 2019 drie iPhones op de markt brengen, die alle drie zijn uitgerust met een oledscherm. Op dit moment heeft alleen de iPhone X een oledscherm.Naar verwachting zal Apple in 2018 twee iPhones met een oledscherm introduceren en één goedkopere iPhone met een lcd-scherm. In 2019 wil Apple volledig overstappen op oledschermen, aldus de bron. Samsung is verantwoordelijk voor de productie van de oledschermen.

Omdat Apple steeds meer oledschermen nodig heeft zal Apple ook orders plaatsen bij de Zuid-Koreaanse fabrikant LG. LG is op dit moment al verantwoordelijk voor het scherm op de Apple Watch.

Dit jaar verwachten we een 5,8-inch iPhone X, een 6,5-inch iPhone X Plus en een goedkopere 6,1-inch iPhone. De goedkopere variant is dus de enige iPhone die een lcd-scherm krijgt. De Economic Daily News schrijft op basis van een analist dat één van de drie iPhones die in 2019 op de markt verschijnen aan de achterkant is voorzien van drie cameralenzen. Ook zou er een nieuwe 3D-sensor aanwezig zijn voor betere augmented reality.

via [nu.nl]