Caviar heeft hele unieke, en erg dure, uitvoeringen van de iPhone 11 Pro gemaakt. De behuizing bevat namelijk kleine stukje van de Titanic of van een ruimteschip. Wil je de smartphone kopen, dan moet je tot maximaal 33.000 dollar op tafel leggen.Is de reguliere iPhone 11 Pro veel te gewoontjes en te goedkoop voor jou? Dan kun je de aangepaste variant van het Russische luxemerk Caviar aanschaffen. Het merk heeft een nieuw ontwerp van de behuizing gemaakt met daarin een klein stukje van het gezonken schip Titanic verwerkt. Het stukje is slechts een paar millimeter groot, maar het is natuurlijk wel uniek.

Er zijn maar tien exemplaren van de Titanic-uitgave beschikbaar. Je kunt zelf kiezen of je de iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max wil en prijzen variëren van 7270 dollar tot 8440 dollar.

Wil je nog unieker zijn en wil je daar best voor betalen, dan is de uitvoering met een stukje van het ruimteschip Vostok 1 in de behuizing misschien een optie. Er is slechts één exemplaar verkrijgbaar en hiervoor betaal je 33.620 dollar. De Vostok 1 is het ruimteschip dat in 1961 werd gebruikt voor de eerste bemande ruimtereis.

via [bright]