De Playstation van Sony blijft een groot succes. Het Japanse bedrijf heeft bekendgemaakt dat de Playstation in totaal meer dan 500 miljoen keer is verkocht. Om dit te vieren heeft Sony een Limited Edition van de PS4 Pro aangekondigd.De eerste Playstation verscheen 24 jaar geleden op de markt. Inmiddels domineert de Playstation de console markt en zijn meer dan 500 miljoen PlayStation systemen verkocht. Het gaat hier om de PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 en PlayStation 4, alsook de PlayStation Portable en de PlayStation Vita.

Sony viert deze mijlpaal met de ‘PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition’, waarvan wereldwijd 50.000 exemplaren zullen worden uitgebracht. De Limited Edition kost €499,- en is vanaf 24 augustus verkrijgbaar. De console heeft een blauw doorzichtige behuizing en een 2TB harde schijf. Ook zit er in de doos een DualShock 4 en een PlayStation Camera.

Sony heeft ook een ‘Gold Wireless Headset 500 Million Limited Edition’ aangekondigd. Deze headset heeft dezelfde kleuren als de Limited Edition van de PS4 Pro. Vanaf 11 oktober is de headset verkrijgbaar voor €89,-.

via [psx-sense]