Op het internet zijn een aantal e-mails opgedoken van een ontslagen senior marketing manager van Sony. Hierin worden een aantal datums genoemd voor aankomende evenementen van het bedrijf.In de openbare e-mails staat informatie over het evenement ‘State of play’ dat voor 1 november op de planning staat. Ook staat de datum voor de lancering van de PlayStation 5 in de e-mails.

Tijdens het State of Play-evenement zal Sony een aantal onthullingen doen voor de PlayStation 4. Volgens de e-mails zal er worden gefocust op de games “Death Stranding” en “The Last of us part 2”. We krijgen dan onder andere trailers en informatie over releasedatums te zien. Ook zal er aandacht worden geschonken aan “Star Wars: fallen Jedi”. Op het evenement krijgen we waarschijnlijk geen nieuwe informatie over het spel “Ghost of Tsushima”. Er zouden vertragingen zijn ontstaan in de techniek om de game geschikt te maken voor de PlayStation 5.

PlayStation 5 introductiedatum
In een andere e-mail staat dat Sony een evenement heeft ingepland voor de lancering van de PlayStation 5. Het evenement heet “PlayStation Meeting 2020” en zal op 21 februari 2020 plaatsvinden. Dit evenement zal ook de start van de campagne rond ‘Ghost of Tsushima’ inluiden.

via [apparata]