In de nieuwste Nintendo Direct zijn de nieuwe personages in Super Smash Bros Ultimate bekendgemaakt. Het gaat om Simon Belmont uit Castlevania en King K. Rool uit de originele Donkey Kong Country games.Simon Belmont kan onder andere aanvallen met de Bijl, het Kruis, het Wijwater en zijn ultieme smash: Grootkruis. Het personage Alucard is zijn hulptrofee en Richter doet mee als echovechter.

Ook King K. Rool uit de Donkey Kong Country-serie komt terug in Super Smash Bros Ultimate. Hij kan kanonkogels afvuren en zijn kroon als boemerang gebruiken. In de onderstaande video zien we naast de nieuwe personages ook meer informatie over de echovechters, nieuwe levels, nieuwe gevecht standen en muziek.

In Super Smash Bros Ultimate zijn meer dan 100 levels waarin je kunt vechten. Elke levels heeft ook nog eens een Slagveld- en Omega-versie. Spelers kunnen kiezen welke muziek ze willen horen tijdens de gevechten. Er is keuze uit maar liefst 900 composities die meer dan 28 uur videogamemuziek bieden.

via [xgn]