Nintendo heeft patch 2.0 uitgebracht voor Super Smash Bros. Ultimate, die onder andere de nieuwe vechter Piranha Plant toevoegt aan het spel. Piranha Plant is alleen beschikbaar voor mensen die het spel voor 31 januari hebben geregistreerd.De nieuwe patch brengt een hoop aanpassingen met zich mee. Zo zien we in de patchnotes dat de update veel moves van de vechters aanpast. Daarnaast heeft Nintendo de nieuwe vechter Piranha Plant beschikbaar gemaakt voor spelers die het spel hebben geregistreerd en de via een e-mail verkregen downloadcode voor de vechter hebben verzilverd. Deze code is geldig tot 30 juni 2019.

Piranha Plant is de eerste dlc-vechter voor Smash Bros. Ultimate. Joker uit de jrpg Persona 5 is de tweede dlc-vechter, maar het is nog onduidelijk wanneer Nintendo deze vechter zal toevoegen.

Er is overigens een probleem gevonden in patch 2.0. Spelers melden namelijk dat de opgeslagen data van de All Star-modus onbruikbaar is nadat ze Piranha Plant hebben gebruikt. Nintendo is van het probleem op de hoogte. We raden aan om de All Star-modus voorlopig niet te spelen totdat Nintendo een nieuwe patch uitbrengt.

via [tweakers]