Nintendo heeft op zijn website een nieuw model van de Nintendo Switch geplaatst. De nieuwe uitvoering heeft een langere accuduur. Daarnaast heeft Nintendo de Joy-Cons in meer kleuren beschikbaar gemaakt.Eerder schreven wij dat Nintendo een Lite-versie van de Switch-console heeft geïntroduceerd, maar mocht dit voor jou niet interessant genoeg zijn, dan kun je de nieuwe versie van de reguliere Switch aanschaffen. De nieuwe Switch heeft gewoon dezelfde naam, maar beschikt wel over een grotere accu voor nog langere gamesessies. De nieuwe uitvoering verschijnt in september in het Verenigd Koninkrijk op de markt, maar waarschijnlijk is de releasedatum voor de rest van de wereld gelijk.

De originele Nintendo Switch heeft een accuduur van 2,5 tot 6,5 uur, terwijl de nieuwe uitvoering een accuduur van 4,5 tot 9 uur heeft. De Switch Lite heeft een accuduur van 3 tot 7 uur.

Nintendo heeft ook de kleuren keuze van de Joy-Cons uitgebreid met de opties paars met oranje en donkerblauw met geel. Volgens de Japanse Nintendo-website verschijnen deze nieuwe kleuren in oktober op de markt.

via [gamer.nl]