Gamedistributeur Koch Media heeft een trailer gedeeld van het RPG-spel Call of Cthulhu. Daarbij schrijft Koch Media de tekst “Wat ligt er achter de sluier, krabbend aan onze oogbollen maar net uit ons zicht, een angstaanjagende nachtmerrie die we gewoon niet kunnen zien?In Call of Cthulhu speel je privédetective Edward Pierce op het eiland Darkwater voor de kust van Boston. Pierce heeft een drankprobleem en last van posttraumatische stress. Hij wordt ingehuurd voor een onderzoek naar een mysterieuze dodelijke brand. Het spel is vanaf 30 oktober te spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Staar naar heldere dromen en het duistere verleden. Met muziek van componist Cristobal Tapia De Veer (bekend van Black Mirror, Utopia en The Girl With All The Gifts), is deze trailer je laatste blik in de leegte voor de release.

Hoe bewuster Pierce wordt gemaakt van de gruwelen die buiten de regels van werkelijkheid liggen, hoe meer hij tot waanzin zal worden gedreven. Hierdoor wordt zijn vermogen om logische conclusies te trekken belemmerd.

via [hln]