KPN heeft momenteel de ideale actie voor online gamers! Als je nu namelijk een internet en/of TV van KPN abonnement afsluit, krijg je 1 jaar gratis online gamen cadeau! Daarnaast ontvang je een gratis dualshock 4 controller en maak je kans op een Playstation 4! Ken jij het online spel Red Dead Redemption 2 al? Nee? Dan is dit het moment om kennis te maken met het spel dat geselecteerd is als “de ultieme online game van 2018”!



Red Dead Redemption 2 breek record na record!

Toen Red Dead Redemption 2 op 26 oktober 2018 uitkwam, 8 jaar na lancering van de eerste versie, leverde deze nieuwe game in 3 dagen 640 miljoen euro op! Record na record werd gebroken. Red Dead Redemption 2 ontving onder andere de prijs voor “meeste digitale verkopen op Playstation” en de prijs “meeste pre-orders”.

Wat gebeurd er in de online game Red Dead Redemption 2?

Tijdens het spelen van Red Dead Redemption 2 kruip je in de huid van Arthur Morgan, hij is lid van een bende die vlucht voor de overheid. Met de bende pleegt hij overvallen en probeert een perfect bestaan te bereiken. Tijdens het spel kun jij zelf kiezen of je een good guy wordt of een slechterik. De kleinste gebeurtenissen en keuzes die je in het spel maakt, hebben grote invloed op je avontuur. Het bepaald zelfs hoe de mensen die je tegen komt reageren op je tot aan hoe de kill shot camps getoond worden. Hoewel je misschien verwacht dat het verhaal van Red Dead Redemption 2 een vervolg is op versie 1, is dat klaarblijkelijk niet waar! Red Dead Redemption 2 speelt zich namelijk 12 jaar eerder af dan deel 1. Als ervaren speler van Red Dead Redemption 1 zie je wel wat herkenningspunten terug in het tweede deel. Zo is bijvoorbeeld één van de bendeleden van Morgan John Marston, hoofdrolspeler in deel 1.

Wat zeggen de recensies over Red Dead Redemption 2

De recensies van zowel Inside Gamer als Gamer.nl zijn niets meer dan lof! Volgens de recensies van Inside Gamer heeft Red Dead Redemption 2 één van de rijkste, mooiste en indrukwekkendste gamewerelden die ooit gemaakt is. Het tijdsbeeld is perfect weergegeven en de verhaallijn zit goed in elkaar. Er ontstaan spectaculaire gevechten maar ook bijvoorbeeld zuipfestijnen waardoor de online game erg veel afwisseling kent. Er zijn maar enkele puntjes van kritiek op Red Dead Redemption 2. Het tempo van de game ligt laag en de gezichtsanimaties kunnen beter. Verder dien je soms klusjes te verrichten die erg veel op “werken” lijken zoals je pistolen schoonmaken. Echter zijn dit geen redenen om deze spectaculaire game niet een keer uit te proberen! Zeker niet nu KPN één jaar online gamen gratis weggeeft!