Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben een nieuwe modus aangekondigd voor het aankomende spel Hitman 2. Het gaat om een online-modus waarin twee spelers het tegen elkaar op moeten nemen.

De nieuwe modus heet Ghost-modus. In deze modus moeten spelers bewijzen wie de beste Agent 47 is. De twee spelers moeten niet elkaar afmaken, maar juist proberen om als eerste vijf mensen te elimineren. Wie als eerste vijf doelwitten ongezien weet te elimineren is de winnaar. Wanneer een speler ontdekt wordt bij het vermoorden van zijn doelwit, dan telt deze moord niet als een punt.Beide spelers starten in dezelfde wereld op dezelfde plek, maar de activiteiten van de ene speler hebben geen invloed op de andere speler. Eigenlijk zijn het dus twee losstaande spellen waarbij je sneller dan de andere speler de missie moet afronden.

Hitman 2 is vanaf 14 november te spelen op de pc, Xbox One en PS4. Eerst is alleen de Miami-locatie beschikbaar, maar later worden andere locaties toegevoegd.

via [gamer.nl]