Ondanks dat Grand Theft Auto V al jaren geleden is uitgebracht is het spel nog steeds razend populair. Het succes van het spel is onder andere te danken aan GTA Online. Uitgever Take-Two zou daarom nu werken aan Grand Theft Auto V Premium Edition. Deze editie zal waarschijnlijk 23 maart worden uitgebracht.Grand Theft Auto V Premium Edition is gespot op de Duitse website van Amazon. Volgens de productpagina, die inmiddels niet meer online staat, is het spel vanaf 23 maart beschikbaar. Het is nog onduidelijk welke nieuwe content het spel zal bevatten. Waarschijnlijk zal vooral GTA Online worden uitgebreid.

Onlangs maakte Take-Two al bekend dat GTA V sinds de introductie in 2013 meer dan 90 miljoen keer is verkocht. In 2017 is het spel meer dan 15 miljoen keer over de toonbank gegaan. Het bedrijf haalt de meeste omzet uit GTA Online. Take-Two-ceo Strauss Zelnick gaf tijdens een presentatie van de financiële cijfers aan dat het bedrijf dit jaar weer een recordjaar voor Grand Theft Auto Online verwacht.

Als we de verkoopcijfers van GTA V vergelijken met het aantal Xbox One en PlayStation 4-gebruikers, kunnen we concluderen dat ongeveer 1 op de 3 eigenaren het spel in hun bezit hebben.