Met de zomerdagen spelen kinderen graag buiten met een waterpistool. Er is echter altijd wel een kind dat een veel betere waterpistool heeft dan de ander, of de waterpistolen spuiten niet ver genoeg, waardoor de pret soms al snel voorbij is. Met de de high-tech Spyra One zal dit niet gebeuren.Op Kickstarter is een heel opmerkelijk project opgestart. Het gaat namelijk om een waterpistool. Niet zomaar een waterpistool, maar een automatisch vullende high-tech waterpistool met een display.

De Spyra One heeft een ingebouwd waterreservoir die automatisch bijvult wanneer je de waterpistool in het water duwt. Ook hoef je niet te pompen. Een ingebouwde pomp zorgt namelijk voor een constante waterdruk. Ook zorgt het systeem voor consistente schoten. Op het ingebouwde display zie je hoeveel schoten je nog kunt lossen voordat je de tank weer moet bijvullen. Ieder ‘magazijn’ is goed voor 25 schoten.

De accu kan de waterpistool 45 keer automatisch opladen. In totaal kun je dus 1125 keer schieten voordat de Spyra One weer aan de lader moet. De Spyra One heeft een fantastische accuratesse tot 7,5 meter en een redelijke reikwijdte tot 12 meter.

Op Kickstarter hoopte Spyra €51.000 op te halen, maar dit doel is al lang bereikt. Momenteel staat de teller al boven de €315.000. Wil je de Spyra One kopen, dan moet je wel €115 neertellen.

via [apparata]