Razer heeft een muis en toetsenbord aangekondigd voor de Xbox One van Microsoft. De Razer Turret For Xbox One is de eerste combinatie van een draadloze toetsenbord en muis voor de game-console.De Razer Turret For Xbox One beschikt over een dongle die de muis en toetsenbord via een 2,4GHz-verbinding koppelt aan de Xbox One. De Xbox-versie van de Turret-toetsenbord heeft Razer Chroma rgb-verlichting achter de toetsen. Games zoals X-Morph-Defense en Vermintide 2 kunnen patronen laten zien in de Chroma-verlichting. De Windows-toets is vervangen door een Xbox-logo waarmee je het dashboard kunt openen.

Met de verlichting aan gaat de accu van het toetsenbord ongeveer 11 uur mee. Wanneer je geen gebruik maakt van de verlichting gaat de accu ongeveer 40 uur mee. De optische muis gaat met verlichting aan 30 uur mee en zonder verlichting 50 uur.

De Razer Turret For Xbox One zal binnen drie maanden wereldwijd worden uitgebracht, maar is alleen beschikbaar met een Amerikaanse layout. Het product krijgt een adviesprijs mee van 249 dollar.

via [tweakers]