De Nest Hello, een slimme deurbel met ingebouwde camera, is vanaf deze maand verkrijgbaar in Nederland. Met de Nest Hello kun je via je smartphone zien wie er aan de deur staat.Vanaf vandaag kun je de Nest Hello bestellen voor 279 euro. Vanaf 13 juni wordt de slimme deurbel geleverd. De deurbel is voorzien van een aantal handige functies. Zo is de Nest Hello uitgerust met een camera, microfoon en een speaker. Hierdoor is het mogelijk om via je smartphone te zien wie er aan de deur staat en kun je rechtstreeks praten met de bezoeker.

Zodra er iemand op de bel drukt krijg je een notificatie op je smartphone. Vervolgens kun je via de HDR-camera kijken wie er heeft aangebeld. De camera werkt ook in het donker en is voorzien van gezichtsherkenning. Dankzij deze functie weet de Nest Hello wanneer er een bekende voor de deur staat.

Je kunt vooraf antwoorden instellen voor wanneer je de deur tijdelijk niet kunt beantwoorden. Zo kan de deurbel tegen de postbode zeggen dat een pakketje bij de deur achtergelaten kan worden.

Gebruikers kunnen gratis tot drie uur aan beeld terugkijken via de app. Met een Nest Aware-abonnement kunnen gebruikers vijf, tien of dertig dagen terugkijken vanaf 5 euro per maand.

via [nu.nl]