Dat cassettespelers niet alleen vroeger populair waren, maar ook nu nog in trek zijn blijkt uit een crowdfunding campagne op kickstarter die al meer dan 55.000 dollar heeft opgehaald.Er is een nieuwe crowdfunding pagina gelanceerd voor een product genaamd It’s OK. It’s OK is een cassettespelers waarin een ouderwetse cassette geplaatst kan worden. Het verschil met de originele cassettespelers is dat It’s OK naast een reguliere 3.5mm koptelefoonaansluiting ook over Bluetooth 5.0-ondersteuning beschikt. Hierdoor is de cassettespeler ook te gebruiken in combinatie met draadloze Bluetooth-headsets.

It’s OK is verkrijgbaar in de kleuren wit, roze en blauw. Alle drie de kleuren hebben aan de voorkant een transparante klep waarin de cassette zichtbaar is. Ook is er een microfoon aanwezig, zodat gebruikers persoonlijke berichten kunnen opnemen.

Een It’s OK kost op Kickstarter 67 euro, exclusief verzendkosten. Hiervoor is één blanco cassette inbegrepen voor het geval je thuis geen cassettes meer hebt liggen. De cassettespeler zal in december worden geleverd.

via [bright]