Zojuist zijn twee nieuwe speakers geïntroduceerd voor in de BOOM-series van Ultimate Ears. Het gaat om de Ultimate Ears BOOM 3 en MEGABOOM 3, twee waterdichte en draagbare speakers.Ultimate Ears, in handen van Logitech, staat bekend om de Bluetooth-speakers. De nieuwste speakers in de Boom-serie hebben onder andere een nieuwe design en een magic button gekregen. Met de magic button kun je direct vanaf de speaker de muziek bedienen, zonder dat je hiervoor je smartphone hoeft te gebruiken. Ook kun je via de knop playlists beluisteren van Deezer Premium op Android. De speakers krijgen later ondersteuning voor meer diensten.

Uiteraard heeft Ultimate Ears ook gewerkt aan de geluidskwaliteit. Zo heeft de MEGABOOM 3 een diepere bas en verbeterde helderheid gekregen. Beide speakers hebben een waterdichte behuizing met een IP67-rating. Ook blijven de speaker drijven.

Dankzij de verbeterde Bluetooth-ontvangst moet de speaker tot een afstand van 45 meter werken. Beide speakers kun je draadloos opladen via de Ultimate Ears POWER UP charging dock, die je er los bij moet kopen.

De BOOM 3 en MEGABOOM 3 komen in vier kleuren op de markt, namelijk Night (zwart), Sunset (rood), Lagoon (blauw) en Ultraviolet (paars). De speakers zijn vanaf september in Nederland en België verkrijgbaar voor 149 euro (BOOM 3) en 199 euro (MEGABOOM 3). De POWER UP draadloze oplader kost 39 euro.

via [AndroidWorld]