KEF heeft een nieuwe draadloze speaker-set geïntroduceerd. Het KEF LSX Wireless Music System bestaat uit twee luidsprekers die zowel draadloos als bedraad met elkaar verbonden kunnen worden.Je kunt de twee speakers met elkaar verbinden via bluetooth, maar dan is er alleen ondersteuning voor signalen met een sample rate van 48 kHz bij 24 bit. Je kunt de speakers ook met elkaar verbinden via de ethernetaansluiting, waardoor de speakers signalen met een sample rate van 96 kHz bij 24 bit aankunnen.

De speakers meten 240 x 155 x 180 mm, wegen 3,6 kg en hebben een 4inch-driver met een aluminium conus. Er is ondersteuning voor wifi 802.11n, ethernet en bluetooth 4.2, maar je kunt de speakers ook gewoon aansluiten via 3,5 mm of toslink. Daarnaast is er een subwoofer-uitgang aanwezig. Muziek streamen is mogelijk via Spotify Connect, Apple Airplay 2 en Tidal.

De luxe speaker-set krijgt een adviesprijs mee van 1200 euro en komt deze maand op de markt in verschillende kleuren. Vanaf januari moeten de speakers overal verkrijgbaar zijn.

via [hardware.info]