Jabra heeft tijdens de IFA-beurs nieuwe draadloze oordopjes geïntroduceerd. De Jabra Elite 75t moet betere geluidskwaliteit leveren dan zijn voorganger en heeft een langere accuduur.De opvolger van de volledig draadloze oordopjes Elite 65t brengen een aantal verbeteringen met zich mee. Zo zijn de oordopjes van de Jabra Elite 75t ongeveer 20 procent kleiner, wat moet zorgen voor een beter draagcomfort. De accu moet nu 7,5 uur meegaan op één acculading. Dit is een toename van maar liefst 50 procent. Ook de oplaadcase heeft een upgrade gekregen. Zo kon de vorige oplaadcase de Elite 65t twee keer opladen, terwijl de nieuwe oplaadcase de Elite 75t bijna vier keer kan opladen.

De Elite 75t heeft net als zijn voorganger een gedeeltelijke stof- en waterdichte behuizing dankzij de ip55-rating. De oordopjes maken gebruik van Bluetooth 5.0 en hebben ondersteuning voor de spraakassistenten Alexa, Siri en Google Assistent.

De Jabra Elite 75t is vanaf halverwege oktober verkrijgbaar in de kleuren ‘Titanium Black’ en ‘Gold Beige’ voor 199 euro.

via [hardware.info]