Heb je nog veel geld over en wil je hier graag een dure koptelefoon van kopen, dan is de AH-D9200 misschien een leuke optie. De nieuwe headset van Denon is een luxe on-ear koptelefoon met een prijskaartje van € 1.599,-.De Denon AH-D9200 is een nieuw topmodel voor in de koptelefoonserie van het bedrijf. De koptelefoon wordt handgemaakt in Japan met traditionele materialen, gecombineerd met innovatieve technologie. Volgens Denon moet de AH-D9200 een nieuwe standaard zetten voor over-ear hoofdtelefoons.

De koptelefoon bestaat uit Japanse bamboe, gegoten aluminium en leer. In de oorschelpen vinden we Denons 50 mm Free Edge nanovezel drivers. Deze drivers zijn ontworpen om ongewenste storingen uit het diafragma te filteren. De drivers zitten in trillingsdempende harsbaffles en worden aangedreven door magneten uit een legering van neodymium, ijzer en boor.

Kunstleer en traagschuim op de oorschelpen, en de leren bekleding en minimale zijdruk op de hoofdband moeten comfort garanderen. In de verpakking zit een 3 meter lange zuurstofvrije koperen kabel met zilveren coating en 6,3 mm stekker, een 1,3 meter lange kabel met 3,5 mm stekker, een hardcase en een reinigingsdoek. De Denon AH-D9200 is vanaf oktober verkrijgbaar voor € 1.599,-.

via [hardware.info]